Més de 300 persones participen a la Senglanada de Cruïlles

30/03/2023

A través d'aquesta publicació se'n poden veure diverses imatges

Unes 300 persones van assistir a l’emblemàtica Senglanada de Cruïlles, que es va celebrar exitosament el passat diumenge 26 de març. Organitzada per l’Associació Els Senglars de Cruïlles, un any més va tenir lloc a la Sala municipal. A través d'aquesta publicació se'n poden veure diverses imatges.

I si el 21 de febrer es va declarar emergència cinegètica per l’excés de senglars a les Gavarres, aquesta qüestió era ineludible a la xerrada que va fer el tret de sortida i que va centrar-se en la situació actual, gestió i aprofitament gastronòmic del senglar a les Gavarres. La conferència va comptar amb la col·laboració d’Agents Rurals de la Bisbal i l’IRTA de Monells. A les 12 h la Senglanada va continuar amb un vermut musical a càrrec de Sunmorenaô Duo. I, com no podia ser d’altra manera, va cloure amb el gran àpat, enguany a base de senglar o botifarra.

El menú d’enguany inclou senglar o botifarra, grana de postres, pa, vi i aigua. Ja hi ha tiquets a la venda: 18 euros el menú d’adults i 12 euros l’infantil (menors de 10 anys), que inclou salsitxes, grana de postres i aigua. Cal adquirir tiquets anticipadament al Bar Ester de Cruïlles o a la Llibreria La Siglantana de la Bisbal. Cal recordar que és necessari que els comensals es portin plat, got i coberts.