La celebració del XXVIII Aplec de Sant Cebrià dels Alls en imatges

22/09/2023

Un any més, la proposta organitzada pel Consorci de les Gavarres va convidar a gaudir de l'entorn, de la seva natura i de la seva cultura

Aquest passat diumenge 17 de setembre es va celebrar el XXVIII Aplec de Sant Cebrià dels Alls, organitzat pel Consorci de les Gavarres. Un any més, la proposta convidava a gaudir de les Gavarres, de la seva natura i de la seva cultura amb un ampli ventall d'activitats. Van arrencar a les 9 h amb la pujada a peu a Sant Cebrià des del km 6,5 de la Ganga (Gi-660), al trencant del Forn del Vidre. A les 10.30 h va fer-se la benvinguda i esmorzar popular i, seguidament, s’oferirà una gimcana gavarrenca a càrrec de Sitra, amb diferents proves per avaluar el grau de coneixement de les Gavarres i les habilitats de grans i petits.

Seguidament va tenir lloc el dinar: una arrossada de verdures amb producte ecològic i de proximitat. L’àpat va ser amenitzat amb un concert de cloenda a càrrec de Grana i Moscatell. A través d’aquesta publicació se’n poden veure algunes fotografies cedides per en Marc Sureda.