Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics

05/09/2023

Inclourà teatre, concerts, animació infantil, vermut, sardanes, ball, una caminada i molt més

El proper cap de setmana del 15 al 17 de setembre Sant Sadurní de l’Heura celebra la Festa Major, organitzada per la Societat Recreativa la Concòrdia amb la col·laboració del consistori. Durant tot el cap de setmana de celebració, acollirà propostes ben diverses i per a tots els públics: teatre, concerts, animació infantil, vermut, sardanes, ball, una caminada i molt més.

L’activitat arrencarà divendres al vespre, a les 21 h, a la Concòrdia, amb una proposta teatral a càrrec de Sensedormir. El grup de teatre sadurninenc farà una funció de ‘L’habitació fosca’ de Tenesee Williams i ‘Un prometatge’ de Txèkhov.

El dissabte l’activitat començarà ben d’hora (a les 8 h del mati) a sota el plataner de la plaça de la República. Serà des d’on sortirà una caminada a càrrec d’Oriol Canals «per descobrir les feines perdudes, d’una època en la qual Sant Sadurní de l’Heura vivia del bosc».

I la programació continuarà la mateixa tarda de dissabte a la plaça de la República, on sempre hi haurà servei de bar i entrepans. A les 18 h arrencarà la Cercavila Popular, que anirà seguit de l’espectacle infantil ‘Amb ganes de gresca!’, a càrrec d’en Rikus a partir de les 19 h. Seguidament, a les 21 h, serà el torn del grup Último Veneno. La vetllada culminarà amb el concert de The Funk Power Station a partir de les 23 h i Animal DJ a la 1 h.

L’endemà, diumenge,, a partir de les 10.30 h es farà Ofici Solemne amb la coral parroquial, que anirà seguida d’un vermut i sardanes amb la cobla La Bisbal Jove. La cloenda de la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura 2022 anirà a càrrec de Mazoni, que actuarà a la plaça de la República a partir de les 18 h.