Dimecres 8 de setembre: jornada de vacunació contra la COVID-19 sense cita al Pavelló Firal de la Bisbal

06/09/2021

Dimecres 8 de setembre, de 8.30 a 12.30 h: nova jornada de vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia al Pavelló Firal de la Bisbal (carrer del Mas Clarà, s/n). Tota persona que pertanyi a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de la Bisbal d’Empordà -com és el cas de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura- i hagi complert els 12 anys d’edat pot acudir a l’equipament bisbalenc per tal de rebre la primera o segona dosi de la vacuna. Cal tenir present que en aquesta ocasió la vacunació es farà amb Pfizer: per rebre'n la segona dosi han d'haver passat entre 21 i 42 dies des de la primera. Per a poder ser vacunat, cal:

  • Pertànyer a l’ABS de la Bisbal d’Empordà.
  • Haver complert els 12 anys d’edat.
  • No haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos.
  • Portar la TSI o document acreditatiu.
  • Les persones menors de 16 anys han d'anar a vacunar-se acompanyades de la mare, el pare o tutor/a legal i portar el corresponent document acreditatiu. En el cas de venir sense acompanyant han de portar omplert el justificant que es pot descarregar a través d'aquest enllaç.

Amb aquesta jornada s’espera poder seguir avançant en la campanya de vacunació i administrar totes les dosis disponibles d’una manera eficient, tant per a l’usuari que no s’ha de desplaçar i pot vacunar-se en un punt proper al seu CAP de referència, com per a la gestió i dedicació del personal sanitari. També es pot sol·licitar cita prèvia a Salut per vacunar-se a través d'aquest enllaç.