Convocatòria extraordinària d'ajuts destinada a la retirada de cobertes d'amiant afectades per la pedregada i instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic

27/10/2022

El termini per presentar les sol·licituds en aquesta convocatòria és fins el 5 de novembre

Tal com es va anunciar, arran de la pedregada insòlita del passat 30 d’agost, l’Agència de Residus de Catalunya va emetre una convocatòria extraordinària d'ajuts destinada a la retirada de cobertes d'amiant afectades i a instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic a les mateixes cobertes afectades. Es pot consultar la resolució  publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com les bases reguladores que han de regir la concessió de subvencions a través d’aquest enllaç.

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha habilitat un punt d'informació per resoldre dubtes sobre aquestes subvencions, per la ciutadania i empreses dels municipis afectats. S'hi contactar al telèfon 972 64 68 06 o al correu mediambient@baixemporda.cat. El termini per presentar les sol·licituds en aquesta convocatòria és de 15 dies naturals (fins el 5 de novembre inclòs).