Noves plaques d’informació patrimonial a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

17/11/2022

El disseny de les plaques respon a l’estil corporatiu que aplica el Consell Comarcal del Baix Empordà per identificar elements d’interès patrimonials d’arreu de la comarca

Recentment s’han col·locat a diversos punts del municipi unes plaques amb informació d’interès turístic que s’han fet amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà. L’objectiu de la iniciativa empresa per l’Ajuntament és el de dinamitzar els elements patrimonials dels tres nuclis del municipi. Alhora, el disseny de les plaques respon a l’estil corporatiu que aplica el Consell Comarcal del Baix Empordà per identificar elements d’interès patrimonials d’arreu de la comarca.

En aquest sentit, al municipi se n’han col·locat de una nova instauració: la dels Valls de Sant Sadurní de l’Heura, que fins ara no existia. També cal fer esment del placard de la Pedra Mitgera: feia anys que s’havia retirat perquè es va trencar i amb aquesta actuació s’ha pogut tornar a instal·lar (a la plaça Jaume I de Monells). I, finalment, la de la plaça de la Creu de Cruïlles, que estava molt malmesa i el consistori va optar per renovar-la. L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, en línia amb l’actuació, preveu continuar posant al dia els elements d’interès històric, patrimonial i cultural del municipi.