Un total 150 motociclistes participen al 1 Enduro Empordà de Monells

18/10/2022

El pilot més ràpid de la jornada va ser Jordi Figueras

Monells va acollir aquest diumenge al matí la primera edició de l’Enduro Empordà organitzada pel Cop de Gas. La cursa de motos, que pren el relleu de l’Endurada, va reunir un total de 149 motos participants, va fer circuit que sortia de Can Gironès i enfilava cap a les Gavarres, passant pel Mas Sagrera en direcció als Metges.

El pilot més ràpid de la jornada va ser Jordi Figueras. A més d’encapçalar la classificació scratch, Figueras va pujar al primer esglaó del podi de la categoria Elit, amb un temps total de 33:22. El top 3 scratch el va completar Yago Domínguez, de la categoria E-125 2T (33:32), i Francesc Aguilar, de la categoria Júnior Open (33:33). Es poden consultar els resultats amb detall a través del web de la Federació Catalana de Motociclisme.

Si bé dissabte es van fer les verificacions de les motocicletes participants, la primera edició de la va arrencar diumenge a les 9 h del matí i es va allargar fins les 14 h. La jornada va comptar amb servei de bar a càrrec de del Cop de Gas, entitat organitzadora, a Can Gironès.