El XXVIII Aplec de Sant Cebrià dels Alls arriba carregat de propostes

15/09/2023

Un any més, la proposta organitzada pel Consorci de les Gavarres convida a gaudir de l'entorn, de la seva natura i de la seva cultura

Aquest diumenge 17 de setembre arriba el XXVIII Aplec de Sant Cebrià dels Alls, organitzat pel Consorci de les Gavarres. Un any més, la proposta convida a gaudir de les Gavarres, de la seva natura i de la seva cultura amb un ampli ventall d'activitats que arrencaran a les 9 h amb la pujada a peu a Sant Cebrià des del km 6,5 de la Ganga (Gi-660), al trencant del Forn del Vidre. L'accés amb vehicle caldrà realitzar-lo des de Romanyà de la Selva per la carretera asfaltada que puja al Puig d'Arques. Després de la Creu d'en Sabater s’han habilitat diferents espais de pàrquing: l'accés  final a Sant Cebrià dels Alls es farà a peu.

A les 10.30 h hi haurà la benvinguda i esmorzar popular i, seguidament, s’oferirà una gimcana gavarrenca a càrrec de Sitra, amb diferents proves per avaluar el grau de coneixement de les Gavarres i les habilitats de grans i petits.

A partir de les 13.30 h començarà el dinar: arrossada de verdures (es pot fer compra de tiquets al mateix espai: 15 euros adults /10 euros menors de 8 anysHavent dinat, a les 15.30 h, tindrà lloc un concert de cloenda amb Grana i Moscatell.

L’organització detalla que no es disposarà de mitjans de pagament electrònics: per quedar-se a dinar, comprar alguna beguda o material del Consorci de les Gavarres, els pagaments hauran de fer-se en efectiu. Es pot consultar la programació, els horaris i tots detalls a través d'aquest enllaç al web del Consorci de les Gavarres.