Bon balanç de la Festa Major de Cruïlles

15/05/2023

Totes les activitats programades van gaudir de bona rebuda per part del públic

Aquest cap de setmana, dissabte 13 i diumenge 14 de maig, Cruïlles ha celebrat la Festa Major, organitzada per l’associació Els Senglars de Cruïlles amb l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. El poble ha tornat viure un cap de setmana amb un ampli ventall d’activitats programades per gent de totes les edats, que han tingut bona rebuda i se'n fa una bona valoració. A través d'aquesta publicació se'n poden veure diverses imatges.

Una de les novetats d’enguany era la Fira Teranga, l’anomenada Fira del Sud organitzada conjuntament amb el Projecte Xevi. Durant tot el dissabte va oferir venda d’artesania i roba tradicional i roba al detall, així com menjars tradicionals per dinar.

La tarda de dissabte va arrencar amb una proposta de teatre infantil, que va anar seguida d’una xocolatada i animació infantil amb Jaume Ibars. Va ser a les 19 h quan va tenir lloc una cercavila pels carrers del poble. A partir de les 21.15 h, amb el servei d'entrepans en marxa, va començar el concert amb el grup de versions The Best Of i música enllaunada a càrrec de DJ Torrebruno i DJ Sam&Rebo.

L’endemà, diumenge, l’activitat començarà amb la Missa Solemne i la pujada a la Torre. Va ser partir de les 12 h quan va tenir lloc l’actuació de sardanes amb La Principal de Banyoles a la plaça de la Torre. I la Festa Major de Cruïlles d’enguany va cloure a la tarda amb un concert a la plaça de la Torre, a càrrec d’Inspira i Mar Pujol.