Xocolatada solidària a l’Escola les Gavarres de Cruïlles per a la recerca del càncer infantil

13/03/2023

Tots els donatius de la xocolatada aniran íntegrament destinats a la investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu

Muntem un bon cacau! Amb aquesta crida, la tarda del passat divendres 10 de març, l'AFA de l'Escola les Gavarres de Cruïlles va organitzar una xocolatada solidària per a la recerca del càncer infantil. Va tenir lloc a la mateixa escola i les famílies hi van poder col·laborar comprant una tassa de xocolata o fent un donatiu. Tot l'import recaptat anirà íntegrament destinats a la investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu.

«Amb la vostra donació aconseguirem millorar els tractaments del càncer infantil i també sensibilitzar i conscienciar sobre els reptes als quals s’enfronten els infants i adolescents que el pateixen», van explicar des de l’AFA del centre educatiu. «Calen més recursos per tal que centres com l’Hospital Sant Joan de Déu segueixin investigant i trobant nous tractaments que puguin curar el 100% dels casos», van afegir fent una crida a la participació.