Visit CMSS: campanya municipal de promoció turística de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

11/04/2023

El renovat apartat web vol ser un espai on el visitant i turistes pugui trobar tot allò que necessita per tal d’oferir experiències i propostes turístiques

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha adaptat al web municipal l’apartat Visit CMSS amb l’objectiu de seguir promocionant els recursos turístics del municipi i donar resposta a les necessitats de visitants i turistes. L’apartat web vol ser un espai on el visitant i turistes pugui trobar tot allò que necessita per tal d’oferir experiències i propostes turístiques: es pot visitar a través d'aquest enllaç.

D’una banda Els nostres pobles (amb informació de cada racó d’interès turístic del municipi; On dormir (amb informació i contacte sobre els diversos allotjaments turístics que acull Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura); i On menjar (amb l’oferta de restaurants del municipi). D’altra banda també es pot consultar la secció Què fer (amb propostes de rutes i experiències que es poden viure al municipi); i Visites (amb el corresponent formulari per inscriure’s a les diverses visites que vagi organitzant el consistori).

L’apartat web és una eina viva i anirà evolucionant i millorant-se dia a dia. En aquest sentit, l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura fa una crida als negocis que hi vulguin aparèixer a contactar-hi per fer arribar la informació corresponent. Es pot contactar a través del correu electrònic comunicacio@cmss.cat. Paral·lelament, el consistori anirà fent promoció de diferents racons del municipi a través de les xarxes socials consistorials.