Versió reduïda del festival El Gat Bornaix amb un concert de Fetus a la plaça de la Torre de Cruïlles

14/06/2021

S’ha fet esperar però, finalment, El Gat Bornaix tornarà a miolar en un format reduït i adaptat a les circumstàncies que la situació sanitària requereix. Serà el proper diumenge 20 de juny, a les 19 h, a la plaça de la Torre de Cruïlles i hi haurà un únic concert: els bisbalencs Fetus presentant ‘Sota, cavall i rei’ (Bankrobber, 2021). Les entrades, a preu popular, valen 3 euros i ja poden adquirir-se a través d’aquest enllaç, alhora que també es pot fer reserva al correu electrònic elgatbornaix@hotmail.es

Després de debutar amb ‘L'epicentre del fangar’ (2017) i ser considerats Talent Radical per Time Out amb al seu segon treball ‘Terra cuita’ (2019), el grup empordanès empren un nou assalt on aposten per accelerar i distorsionar el cançoner de l'últim joglar català, Jaume Arnella. ‘Sota, cavall i rei’ ha estat produït per Joan Colomo i esdevé un homenatge que fuig de la nostàlgia per esdevenir un frenètic cant a la vida. Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria).
 

De Sant Miquel de Cruïlles a la plaça de la Torre
«Han estat dos anys d’incerteses, canvis, entrebancs i també de pèrdues però seguim aquí, al peu del canó per portar-vos les nostres tardes de música a l’aire lliure», ha explicat l’organització del festival. «Per diverses raons El Gat Bornaix ha hagut de marxar de Sant Miquel de Cruïlles, però l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ens ha acollit a la plaça de la Torre de Cruïlles i ens han donat totes les facilitats i el suport necessari», han afegit.