Una setantena de persones al concert Jazz amb Històries a la plaça de l’Oli de Monells

10/07/2023

Va ser el passat diumenge 9 de juliol amb el duet Oriol Romaní i Federico Mazzanti i la participació improvisada de Ricard Gili, fundador de La Locomotora Negra

Oriol Romaní, un dels clarinetistes actuals de sabor més autèntic, i el reconegut pianista Federico Mazzanti, amb el seu swing càlid i festiu, van actuar a la plaça de l’Oli el  diumenge 9 de juliol davant una setantena de persones assistents El concert, organitzat per l’associació Espai Cultural Can Geronès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, va oferir jazz d’estil New Orleans i de l’època swing, blues, espirituals i algun tema de collita pròpia.

Ambdós músics van oferir l’espectacle ‘Jazz amb Històries’. I és que el duet sempre aposta per compartir amb el públic el seu sentiment, el seu swing i la seva bona energia a través del jazz hot acompanyat de breus històries. Va ser amb entrada gratuïta i l'acte va incloure la participació improvisada de Ricard Gili, fundador de l'emblemàtic grup La Locomotora Negra.