Una cinquantena de persones van assistir a la Concòrdia de Sant Sadurní de l'Heura a l'obra 'El Florido Pensil' de La Laguna Teatre de Sils

24/05/2022

Aquest dissabte passat, 21 de maig, la Concòrdia de Sant Sadurní de l'Heura va acollir la proposta teatral 'El Florido Pensil' d'Andrés Sopeña, representat per La Laguna Teatre de Sils sota la direcció de Josep Izquierdo. L’obra va regalar moltes rialles ala cinquantena de persones que van assistir-hi, organitzat per la Societat Recreativa La Concòrdia.

Amb una durada de 90 minuts, 'El Florido Pensil' de La Laguna Teatre de Sils va oferir un reflex, en clau d'humor, de l'educació de diverses generacions d'espanyols de la postguerra, entre les dècades dels quaranta als seixanta en la qual es desenvolupa l'acció. L'obra, basada en el llibre homònim d'Andrés Sopeña, narra la infantesa de l'autor, com era el seu dia a dia a l'escola i al poble, amb especial èmfasi en el sistema educatiu. L’actuació va comptar una desena d'actors i actrius, entre les quals, Neus Rossell, reconeguda youtuber i copresentadora de El búnquer de Catalunya Ràdio.