Un pont de psicomotricitat i un tipi: nous jocs exteriors al pati de la llar d’infants El Molinet de Monells

18/03/2021

L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura ha engegat una campanya per millorar els jocs exteriors de tots els parcs infantils del municipi. En aquest sentit, ahir, dimecres, es va acabar la primera actuació: els treballs d’instal·lació de dos nous jocs exteriors de fusta al pati de la Llar d’Infants el Molinet de Monells. Seguint l’opinió de pares i mares l’alumnat del centre, el consistori hi ha instal·lat un pont de psicomotricitat i un tipi. Els treballs d’instal·lació que, amb transport i producte inclòs, haurà tingut un cost de 3.751 euros. 

D’una banda el tipi és una caseta exterior en forma de tenda d’indis construïda totalment en fusta, amb una base de forma hexagonal i sis pals rodons que convergeixen a la part superior. És un element ideal per espai de joc i trobada d’infants: proporciona una certa privacitat i permet la observació de la resta d’espais des de l’interior de l’estructura.

D’altra banda el pont de psicomotricitat és una estructura de fusta que garanteix la diversió amb opcions d’entreteniment diverses. A part de potenciar la imaginació, també incentiva el moviment i la motricitat.