Un centenar de persones assisteixen al concert d'Arnau Tordera, que es va haver d'aixoplugar a la Sala de Cruïlles

12/06/2023

És el segon concert del cicle A peu de Gavarres, que clou dissabte vinent amb Joan Rovira a la plaça de la República de Sant Sadurní de l'Heura

La tercera edició del cicle de concerts A peu de Gavarres segueix oferint concerts al municipi i dissabte passat, 10 de juny, més d'un centenar de persones van assistir al segon assalt: un concert d'Arnau Tordera. El recital del líder del grup Obeses, si bé inicialment s'havia de fer a la plaça de la Torre, va haver d'aixoplugar-se a la Sala de Cruïlles. El músic osonenc va presentar ‘El Joglar’, commemorant els 120 anys de la mort de Jacint Verdaguer (el 2022) fent de joglar que difon els seus versos acompanyat de la veu i la guitarra clàssica. Aquí se'n poden veure algunes fotografies cedides per Anna Pascual. 

Dissabte vinent, 17 de juny, clourà el cicle amb un concert Joan Rovira en solitari i en acústic. Serà a les 20 h a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura, novament amb servei de barra, i oferirà un repertori íntim que combina les noves cançons amb els temes més coneguts de l'artista.