TV3 i la resta de canals de 3Cat passen a emetre únicament en HD

18/01/2024

El canal de TV3 en SD desapareixerà i el de TV3 HD es manté, mentre que Esport 3, el 3/24 i el SX3/33 passen a emetre automàticament en HD

Des d'aquest dimarts, TV3 i tota l'oferta televisiva del 3Cat via terrestre estarà en alta definició. D'aquesta manera, TV3, que fins a aquest moment estava disponible en HD i també en SD, passa a emetre exclusivament en alta definició. Per tant, el canal TV3 SD desapareix i per seguir veient l'emissió s'haurà de buscar el canal de TV3 HD en la llista de canals del televisor, una informació que apareixerà en sobreimpressió al costat del logotip.

Pel que fa a la resta de canals --3/24, Esport3 i SX3/33--, s'han convertit automàticament en canals d'alta definició, sense necessitat de buscar-los. Bàsicament, l'actualització es farà sola i només a aquelles persones que tinguin un televisor antic no compatible amb HD, els caldrà un descodificador TDT HD. Si es vol mantenir TV3 en el mateix número de canal, caldrà anar al menú de la televisió i buscar l'opció ordenar canals o crear una llista de canals favorits.