Tret de sortida de les obres d’adequació de l’entorn de l’Escola les Gavarres i el carrer Raval de Cruïlles

20/07/2021

A partir d’aquest dimecres, 21 de juliol, s’inicien els treballs d’adequació de l’entorn emmurallat del carrer del Raval de Cruïlles, davant de l’Escola les Gavarres i la Sala de Cruïlles. Si bé les obres tenen l’objectiu final de millorar la circulació de vehicles en aquesta zona, el seu desenvolupament comportarà diverses afectacions per tal que es puguin dur a terme. Així, l’accés al carrer Raval serà per la plaça de la Creu i restringit als veïns. D’altra banda, l’accés a Sant Miquel de Cruïlles serà per la carretera Gi-664. La zona de contenidors del carrer Raval es desplaçarà temporalment a davant de l’Escola Gavarres.

La limitació del trànsit amb cotxes tindrà una durada aproximada d’entre 3 i 4 setmanes, termini que requereix la primera fase de l’obra corresponent als enderrocs. L’obra romandrà parada entre 2 i 3 setmanes (arran del període de vacances de l’empresa adjudicatària) i durant aquest període es podrà circular amb limitacions: els treballs del paviment encara no estaran acabats del tot. 

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura seguirà informant de totes les novetats: en aquest sentit aquesta setmana s\'ha enviat un ban informatiu municipal a la ciutadania. Alhora, cal recordar que es podrà continuar estacionant vehicles a l’aparcament municipal situat a la banda est del nucli, al carrer Sant Ponç, conegut popularment com a Can Juanola.

Aquesta obra compta amb una subvenció de 250.000 euros per part de la Generalitat de Catalunya. L\'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l\'Heura va presentar diverses propostes al PUOSC (Plà Únic d\'Obres i Serveis de Castalunya) i aquesta va ser l\'escollida. L’objectiu del Pla és impulsar accions per tal de fer possible implementar les estratègies territorials que han de permetre als ens locals consolidar els criteris de desenvolupament que afavoreixin la generació d’oportunitats i la creació de sinergies amb els valors i els agents de cada indret.

 

Informació addicional