Totes les mesures per celebrar unes eleccions segures a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

11/02/2021

Aquest diumenge de jornada electoral, 14 de febrer, la població de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura té garantida totes les mesures necessàries per anar a exercir el seu dret a vot: es garanteix ventilació, neteja i desinfecció i mesures per mantenir la distància de seguretat. Les meses s’ubicaran a la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura, al Pavelló de Cruïlles i a Can Geronès de Monells. Les persones votants ja trobaran les corresponents senyalitzacions als exterior per tal que sàpiguen com accedir-hi. 

Per votar amb seguretat es recomana portar el sobre, la butlleta i la identificació personal preparada de casa, haver consultat prèviament el col·legi electoral i mesa de votació que ens correspon i quina és la franja recomanada de vot (de 9 a 12 h, els col·lectius de risc; de 12-19 h, votants no pertanyents als col·lectius de risc ni en quarantena; i de 19-20 h, persones en quarantena -contagiats, contactes estrets i sospitosos-). Cal evitar anar acompanyats a votar, si és possible i no es necessita assistència. És obligatori dur mascareta i no es port retirar excepte si la mesa ho requereix.

Els membres de la mesa no tocaran la identificació personal ni el vot, només hi haurà una persona votant per mesa -llevat que necessiti assistència-. Els interventors/es i apoderats/es mantindran la distància de seguretat en tot moment, mesura que cal que tothom respecti també en les cues a l’exterior i a l’interior del local electoral, on cal desinfectar-se les mans i evitar el contacte amb altres persones. En acabar, es prega que ningú es quedi pels volts del col·legi electoral per evitar aglomeracions.