Totes les activitats programades a la Festa Major de Cruïlles

07/05/2021

Cruïlles celebrarà la Festa Major els propers dies 8 i 9 de maig. Serà un cap de setmana amb un ampli ventall d’activitats programades per gent de totes les edats a la plaça de la Torre de Cruïlles. A través d'aquest enllaç es pot consultar el cartell amb totes les propostes, organitzades pels Senglars de Cruïlles, l’entitat SITRA i el propi consistori. 

La celebració arrencarà el dissabte ben d’hora. Encetarà la Festa Major una activitat familiar a càrrec de SITRA, que proposa un anellament científic d’ocells. L’activitat d’una hora de durada es dividirà en quatre grups: a les 8 h, a les 9 h, a les 10 h o a les 11 h. Cal que les persones interessades reservin plaça a la franja horària preferida enviant un missatge de whatsaap al 690 092 464. SITRA complementarà la jornada amb explicacions i observacions de les aus associades a la Torre de Cruïlles i al seu entorn.

Les activitats de dissabte continuaran a les 18 h. Serà llavors quan la plaça de la Torre acollirà una actuació d’animació infantil a càrrec d’Albert Such.

Diumenge, a les 10.30 h, se celebrarà l’Ofici Solemne. A les 12 h hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Banyoles.

Cap a la tarda culminarà la Festa Major amb un concert de Tona Gafarot. L’artista presentarà en directe el seu nou àlbum: ‘El foc, el caliu i la cendra’.

*Es poden adquirir entrades per totes les activitats al Bar Ester, a la Llibreria La Siglantana o a l'Ajuntament, de 17 a 20 h, trucant al 972 64 05 73.

Informació addicional