Servei de recollida d’objectes voluminosos a les llars del municipi (3 març 2021)

24/02/2021

Com cada mes l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní ofereix el servei recollida d’objectes voluminosos a les llars del municipi. El mes vinent serà el proper dimecres 3 de març. Les persones que requereixin el servei ho poden sol·licitar prèviament al consistori a través del telèfon 972 64 05 73. 

Cal remarcar i tenir present que el servei és exclusivament de recollida d’objectes que siguin voluminosos. Es consideren objectes voluminosos els mobles, matalassos, electrodomèstics i d'altres trastos similars d'origen domèstic. En cap cas s'inclouen restes de poda i jardineria, runa i restes de construcció d’obres menors, o d’altres objectes industrials o de tallers.

Es demana fer un ús responsable d’aquest servei, destinat a la recollida de voluminosos de manera puntual de les persones que ni disposen de vehicle. Cal tenir present que si cal gestionar grans volums (per exemple: fer el buidatge d'una habitació sencera) es demana fer ús de la Deixalleria de la Bisbal d'Empordà (Camí vell de Corçà s/n, del Polígon de l’Aigüeta). Val a dir que l'ús de la Deixalleria de la Bisbal d'Empordà comporta una bonificació de fins un 20 % de la taxa municipal d'escombraries.