Servei d’assistència per obtenir el certificat Covid a les dependències municipals de l'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura

17/01/2022

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura ha habilitat un servei d’assistència per obtenir el certificat de vacunacions de la COVID-19 a les diverses dependències municipals. Les persones que necessitin ajuda per descarregar l’aplicació, donar-se d’alta a lamevasalut.cat o obtenir el certificat de vacunacions, poden disposar del servei al consistori.

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ofereix atenció ciutadana de dilluns a divendres. D’una banda, l’atenció telefònica, al 972 640 573, s’ofereix dilluns i dijous, de 9 a 14 h i de 17 a 20 h; i dimarts, dimecres i divendres, de 9 a 15 h.

Pel que fa a l’atenció presencial a les diverses dependències municipals, varia segons la matèria i el dia de la setmana. Per fer consultes d’urbanisme cal sol·licitar cita prèvia i es pot anar a Cruïlles (carrer Gessamí, 6), els dilluns de 17 a 20 h. Per altres consultes, a Cruïlles també s’hi pot anar els dijous de 17 a 20 h, o trucar al telèfon 972 640 573. D’altra banda l’atenció presencial a Monells (Can Gironès), s’ofereix els dimarts de 12 a 14 h. I, finalment, a Sant Sadurní de l’Heura (plaça de la República, 2), es fa els dimecres de les 11 a les 13 h.

D’altra banda també es poden fer consultes a través del correu electrònic del consistori: ajuntament@cmss.cat, o a través del formulari del web municipal.