Recta final de les obres d’adequació de l’entorn de l’Escola les Gavarres i el carrer Raval de Cruïlles

07/10/2021

Les obres d’adequació de l’entorn de l’Escola les Gavarres i el carrer Raval de Cruïlles ja encarrilen la seva recta final. Segons ha explicat l’empresa constructora, després d’un retard de proveïment de materials, els treballs estaran finalitzats a finals d’aquest octubre.

Si bé les obres tenen l’objectiu final de millorar la circulació de vehicles en aquesta zona, el seu desenvolupament comporta diverses afectacions per tal que es puguin dur a terme. En aquest sentit, el consistori vol fer recordatori que queda restringit el trànsit a la zona en horari d’entrada i sortida de l’alumnat al centre educatiu. Aquesta restricció és provisional, fins que els treballs de la zona d’accés de l’Escola les Gavarres hagin acabat.

Aquesta obra compta amb una subvenció de 250.000 euros per part de la Generalitat de Catalunya. L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura va presentar diverses propostes al PUOSC (Plà Únic d'Obres i Serveis de Castalunya) i aquesta va ser l'escollida. L’objectiu del Pla és impulsar accions per tal de fer possible implementar les estratègies territorials que han de permetre als ens locals consolidar els criteris de desenvolupament que afavoreixin la generació d’oportunitats i la creació de sinergies amb els valors i els agents de cada indret.