‘Qui és l’escanyagats?’: activitat a les Gavarres amb motiu de la Setmana de la Natura

30/09/2020

Qui és l’escanyagats? Aquesta activitat del proper dissabte 3 d'octubre, organitzada pel Consorci de les Gavarres amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, servirà per descobrir aquest peix autòcton. La trobada serà a la Palanca del Daró per conèixer la fauna asociada als entorns fluvials de les Gavarres, i es buscarà als petits bassals reservoris d'aquests animals durant l'estiu, un dels períodes més secs del clima del territori.

L’activitat es desenvoluparà en dos grups de deu persones. El primer torn serà de les 9 h a les 11 h i el segon de les 11 h a les 13 h. Aquesta activitat requereix fer ús de calçat que es pugui mullar. Per tal de garantir una activitat segura es demana a les persones participants que, quan facin la inscripció facilitin: nom, cognom i telèfon de contacte (les dades es guardaran durant 14 dies). Caldrà portar gel hidroalcohòlic i mascareta, alhora que es demana que s’abstingui participar-hi qui mostri símptomes relacionats amb la Covid-19 o hagi estat en contacte estret amb un possible positiu.

Es pot consultar més informació a través d'aquest enllaç. Les inscripcions poden fer-es a través del correu electrònic consorci@gavarres.cat o al telèfon 972 643 695