Protestes veïnals contra 70è Rally Motul Costa Brava, que creuarà el municipi divendres

15/03/2022

Mobilització veïnal de protesta per una nova carrera motoritzada que creuarà Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura aquest dissabte vinent. Es tracta del 70è Rally Motul Costa Brava, tindrà afectació a les carreteres del municipi durant el matí, quan la cursa, vindrà de Santa Pellaia per anar a sortir a la Ganga.

Les queixes veïnals són freqüents arran del gran nombre de carreres motoritzades que passen pel municipi aquesta època de l’any. En aquesta ocasió s’han col·locat diversos cartells que recorden que «aquesta carretera no és cap circuit». A més a més s'ha fet un manifest i s'està fent recollida de firmes del document contra les carreres motoritzades al municipi: es pot consultar a través dels documents adjunts a aquesta publicació.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura vol recordar que les carreteres no són propietat municipal i, malgrat que el consistori també està disconforme pel gran nombre de carreres (motoritzades o no) que tenen afectació municipal, no és competència del consistori poder denegar-ne l’autorització.

Informació addicional