Oberta la segona fase del procés de participació ciutadana de les Gavarres per a la redacció dels Plans d'Acció per l'Energia Sostenible i del Clima

04/02/2022

Després del taller telemàtic, ‘Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori’ de la unitat de paisatge de les Gavarres, celebrat el passat 11 de gener, on es va debatre el model energètic que es vol impulsar al territori i es van recollir diverses propostes d'accions per part pels participants, tal i com es va acordar, aquestes propostes s’han publicat al Portal Decidim. Ara toca encarrilar la segona fase del procés de participació i fins el 12 de febrer es pot accedir a l’espai virtual de participació al portal amb l’objectiu de recollir més propostes per part de la ciutadania de cada municipi, donar suport a les propostes ja presentades o bé fer comentaris per tal donar visibilitat a aquelles que tenen un major consens per estudiar la seva incorporació als documents. Es pot accedir al portal de participació a través d’aquest enllaç.

'Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori', així s’anomena el procés participatiu per als PAESC a comarques gironines. Per cada Unitat del Paisatge de comarques gironines, es realitzarà un taller participatiu virtual obert a la ciutadania. En aquests tallers es presenten i debaten les accions supramunicipals clau incloses en els Plans d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), i es fa un recull de propostes de la ciutadania.