Nova expedició humanitària de la Penya Blaugrana de Monells i Galgos 112 cap a la frontera de Polònia amb Ucraïna

23/03/2022

La Penya Blaugrana de Monells i l’associació Galgos 112, amb el suport de membres de l’EREC, faran una nova expedició per tal de portar ajuda humanitària i veterinària a Ucraïna i tornar a un grup de persones refugiades. El comboi sortirà de Monells aquest dijous pels volts de les nou del matí en direcció a Przemysl (Polònia), a tocar de la frontera amb Ucraïna. Durant l’anada està previst fer una primera aturada a Karlsruhe (Alemanya) i una segona aturada, ja a Polònia.
Aquesta expedició, formada per 7 furgonetes és la segona que es fa en només 15 dies. Amb el primer viatge van venir cap a Catalunya amb 31 persones ucraïneses que han estat acollides a diferents indrets del país. Mentrestant, les associacions implicades fan una última crida a la ciutadania per tal de completar l’expedició i per això demanen aportacions de xumets, biberons, bolquers de totes mides, llibres infantils per pintar, llapis de colors, roba interior de totes les talles, medicaments, raspalls i pasta de dents, llaminadures i productes d’higiene femenina.
Aquests tipus d’aportacions es poden fer a les botigues Monjoc i joguines Bagué, la farmàcia Jordi Gisper, de la Bisbal i al Roure Blanch, de Monells. També demanen aportacions econòmiques per poder fer front a la despesa de lloguer de les furgonetes i del combustible necessari i per això faciliten el número de BIZUM 03735 amb el concepte UCRAÏNA o mitjançant una transferència bancària al compte de la Penya Blaugrana de Monells, ES10 0081 0135 3200 0134 6441 amb el mateix concepte.