Nova edició del curs per entrenar la memòria a Can Geronès de Monells

13/10/2023

Anirà a càrrec de la psicòloga Teresa Martín i va dirigit a persones de totes les edats

Tal com ja es va fer l’any passat, a partir del dissabte 14 d’octubre, Can Geronès de Monells tornarà a oferir un curs per entrenar la memòria obert a totes les persones del municipi. La proposta, novament, anirà a càrrec de la psicòloga Teresa Martín i serà per a persones de totes les edats que vulguin aprendre estratègies per entrenar la seva memòria, així com millorar la capacitat d’atenció, concentració i percepció. Tindrà una durada de 10 setmanes i sempre serà els dissabtes de 10 a un quart d’1 h del matí.

El preu de la matrícula és de 18 euros per a persones associades a l’Espai Cultural Can Geronès i de 26 euros per a les que no ho siguin (les places són limitades). L’entitat convida a associar-s’hi i a gaudir de totes les activitats que es van fent durant l’any. Per a més informació es pot contactar amb l’associació al 657402334.

Represa del cicle de cinema a Can Geronès
Aquest dissabte 15 d'octubre, alhora, Can Geronès fa el tret de sortida del cicle de cinema. Serà a les 18 h amb 'Vull ser italìà' (França, 2010). La projecció del film, dirigit per Olivier Baroux, també inclourà una presentació a càrrec d'Ildefons Duran i, quan acabi el passi, anirà seguit d'un col·loqui amb el públic assistent.