Millores a tots els parcs infantils de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

27/07/2021

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha culminat els treballs per millorar els jocs exteriors de tots els parcs infantils del municipi. Si bé el març passat es va instal·lar un pont de psicomotricitat i un tipi al pati de llar d’infants El Molinet de Monells, les darreres setmanes s’han fet millores a una sisena de parcs infantils de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. Les actuacions han inclòs arranjar els jocs en mal estat, retirant-ne alguns i col·locant nous elements.

D’una banda, al parc infantil de Cruïlles, ubicat a la plaça de la Creu, s’ha eliminat un balancí en mal estat i s’ha fet la instal·lació d’un pont de psicomotricitat, una caseta botiga i una taula amb bancs. A més a més, la zona infantil del carrer Perdiu del Puigventós s’han eliminat dos gronxadors en mal estat, alhora que se n’ha instal·lat un de nou i un pont de psicomotricitat gran.

D’altra banda, a Sant Sadurní de l’Heura, al parc del costat de l’antic ajuntament, a la plaça de la Font, s’hi ha instal·lat un pont de psicomotricitat. A la zona infantil de darrera l’Escola la Pedra Dreta s’hi ha col·locat una instal·lació de grimpador amb preses i barrots i una taula bancs.

A Monells, a la zona infantil del carrer de l’Església, s’ha eliminat el balancí en mal estat, alhora que s’ha instal·lat un petit pont de psicomotricitat. D’altra banda, a la zona infantil de Sant Burget, també s’hi ha col·locat un pont de psicomotricitat petit.