Més d’un centenar de persones assisteixen a l’exitosa estrena la proposta teatral ‘Ombres i la Víctor’ a Sant Sadurní de l’Heura del grup Sense Dormir

25/05/2021

El grup de teatre Sensedormir de l'entitat La Concòrdia va presentar aquest dissabte la primera entrega de ‘Ferida pel llamp del geni’, dues propostes teatrals sobre la vida i l'obra de Víctor Català que es faran al parc que hi ha al costat de l’Escola la Pedra Dreta de Sant Sadurní de l’Heura. Amanida amb ball i cançons que es cantaven a l'Escala a l’època, la primera obra, titulada ‘Ombres i la Víctor', va ser un èxit absolut, malgrat la presència de la tramuntana: va acollir un total de 118 persones espectadores. Partint d'un text extret del programa de Sense Ficció de TV3 'La Víctor', l'obra, que va comptar amb la participació de 34 persones, es va presentar com una entrevista a Víctor Català que va anar desgranant la seva vida i obra. 

La culminació de 'Ferida pel llamp del geni' serà el dissabte 29 de maig, també a les 20.30 h, amb una representació a 4 veus dels monòlegs de Víctor Català 'Cartes'. Publicat poc després del gran escàndol de la infanticida, la peça s'apropa més a la comèdia que no pas al drama. Comptarà amb la col·laboració musical de Sanjosex, Jordi Gasull i Ignasi Hernández. Les entrades anticipades valen 5 euros i es poden adquirir al Cafetí de la Concòrdia.

El grup de teatre Sensedormir és el grup de teatre no professional de l’entitat La Concòrdia, creada el 1919 , del poble Sant Sadurní de l’Heura. L’agrupació està formada per un total de 27 persones, de totes les edats: des de la més gran, que té 83 anys, fins a nenes i nens del poble que hi participen des de ben petits. Les funcions compten  amb la col·laboració de La Concòrdia i es pot consultar el programa a través d'aquest enllaç.