‘Les Cartes a 4 veus’ del grup Sense Dormir clou ‘Ferida pel llamp del Geni’ aquest divendres a Sant Sadurní de l’Heura

07/07/2021

La culminació de ‘Ferida pel llamp del geni’ s’havia de fer el dissabte 29 de maig, amb una representació a 4 veus dels monòlegs de Víctor Català ‘Cartes’. Si bé va haver d’ajornar-se per mal temps, finalment es farà el proper divendres 9 de juliol a les 22 h al parc de darrera de l’Escola la Pedra Dreta de Sant Sadurní de l’Heura. Les mateixes entrades del 29 de maig són vàlides per la nova data i encara se’n poden adquirir de noves al Cafetí de la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura, alhora que també es retorna l’import de les entrades de la funció ajornada. Publicat poc després del gran escàndol de la infanticida, la peça s’apropa més a la comèdia que no pas al drama. 

El grup de teatre Sensedormir de l’entitat La Concòrdia va presentar el passat dissabte 22 de maig la primera entrega de ‘Ferida pel llamp del geni’, dues propostes teatrals sobre la vida i l’obra de Víctor Català al parc que hi ha al costat de l’Escola la Pedra Dreta de Sant Sadurní de l’Heura. Amanida amb ball i cançons que es cantaven a l’Escala a l’època, la primera obra, titulada ‘Ombres i la Víctor’, va ser un èxit absolut, malgrat la presència de la tramuntana: va acollir un total de 118 persones espectadores. Partint d’un text extret del programa de Sense Ficció de TV3 ‘La Víctor’, l’obra, que va comptar amb la participació de 34 persones, es va presentar com una entrevista a Víctor Català que va anar desgranant la seva vida i obra.

El grup de teartre Sense Dormir
El grup de teatre Sensedormir és el grup de teatre no professional de l’entitat La Concòrdia, creada el 1919, del poble Sant Sadurní de l’Heura. L’agrupació està formada per un total de 27 persones, de totes les edats: des de la més gran, que té 83 anys, fins a nenes i nens del poble que hi participen des de ben petits. Les funcions compten  amb la col·laboració de La Concòrdia i es pot consultar el programa a través dels documents adjunts a aquesta publicació.