La Penya Blaugrana de Monells entrega una placa commemorativa de la donació popular a la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal

28/12/2020

L'abril passat, durant el confinament, la Penya Blaugrana de Monells va recollir més de 14.000 euros que es va destinar a comprar material per a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà. Des que va arrencar, la quantitat va anat creixent gràcies a la col·laboració de veïnes i veïns, entitats, institucions i partits polítics de la zona. No va ser una donació de diners, sinó que amb el que anaven recaptant els responsables de la iniciativa anaven comprant el material que el centre bisbalenc els demanava. Diumenge l'entitat va fer entrega al centre geriàtric bisbalenc d'una placa commemorativa de la donació popular.

La iniciativa va començar a partir del moment en què des de la Penya Blaugrana de Monells va veure que ja no es tornaria a obrir el local, perquè la Lliga s'havia aturat i encara ara no hi ha data per reprendre-la. Les persones responsables van decidir invertir els 500 euros que tenien al compte corrent de l’entitat i comprar material per la residència geriàtrica bisbalenca: dos altaveus, una pantalla i un projector. Així, el que va començar amb aquesta donació, va acabar obrint un número de compte i recollint diners per a fer la compra de sis cadires elèctriques que costen més de 1.000 euros cadascuna, un ordinador pel personal del centre i un total de 10 tauletes per poder fer videoconferències.

Des de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà es van mostrar molt satisfets amb l'allau de donacions i van explicar que tot aquest material els ajuda molt en el benestar de la gent gran que resideix al centre. La Penya Blaugrana de Monells va desatacar la gran col·laboració que va tenir la campanya: el mateix Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní va participar-hi aportant-hi el seu granet de sorra.