La Festa Major de Monells torna a la normalitat amb 3 dies d’activitats

09/08/2022

Serà els dies 26, 27 i 28 d'agost i recupera concerts, cercavila, teatre o el tradicionals Concurs de Munyir Vaques, que enguany celebrarà la seva XXII edició

La Festa Major de Monells torna a la normalitat i recupera concerts, cercavila, teatre o el tradicionals Concurs de Munyir Vaques, que enguany celebrarà la seva XXII edició. Serà el divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 d’agost. Després d’un any passat adaptat en un format excepcional arran de la situació sanitària actual derivada de la pandèmia de COVID-19, enguany la Festa Major de Monells lluirà en tot el seu esplendor.

Arrencarà el divendres 26 d’agost, a les 17 h, a la plaça de l’Oli amb el XXII Concurs de munyir vaques. Serà a les 20.50 h quan tindrà lloc el Xupinasso, que anirà seguit d’una vetllada de teatre per a tots els públics a la plaça Jaume I, a càrrec de Peyu ‘L’home Orquestra’: l’entrada inclourà sopar per 15 euros i ja s poden adquirir anticipadament a El Roure Blanch, a La Neta de la Ca l’Arcadi o a la Pizzeria Mar de Tasmània de la Bisbal.

L’activitat continuarà dissabte, a partir de les 18.30 h, amb una Cercavila amb els Geganters de la Bisbal, els Timbalers de les Gavarres i la Monèlia. Seguidament, a les 20 h hi haurà concert de Reggae per Xics, a les 22 h actuació de Les Que Faltaband i, a partir de mitjanit, sessió de música enllaunada amb Animal Show DJ. Durant tota la nit hi haurà servei de bar i entrepans.

L’endemà, diumenge, hi haurà sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles a la plaça Jaume I a partir de les 18 h. Quan acabin, la cloenda de la Festa Major de Monells serà una actuació del conjunt The Gramophone Allstars Big Band.