La direcció de l’ABS prega que se sol·liciti cita prèvia per a les visites als consultoris municipals que no siguin urgents

11/11/2020

El nou model d'atenció ve condicionat per les mesures sanitàries adequades a la situació derivada de la COVID-19. L’objectiu: seguir atenent de manera segura possible mantenint al màxim l'accessibilitat. En aquest sentit la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut de la Bisbal d’Empordà, a la qual pertany el municipi, remarca la importància de sol·licitar cita prèvia per a fer visites que no siguin urgents als consultoris de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura (les urgències es continuen atenent sense cita prèvia).

Així, per a visites no urgents, de les 8 h a les 15 h es pot trucar al telèfon 972 609 222. Fora d'aquest horari es pot contactar amb el CAP Doctora Casaponsa de la Bisbal d'Empordà al 972 643 808. A través dels documents adjunts a aquesta publicació es poden consultar els cartells específics de cada consultori municipal que ha facilitat l’ABS de la Bisbal d’Empordà.