L’espectacle ‘Kumulunimbu’ de la Cia. Ortiga, en el marc d’Empordanet Escena omple la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura

16/02/2023

La proposta va exhaurir totes les entrades de la primera sessió i se’n va haver de programar una segona

El passat diumenge 12 de febrer la cinquena edició d’Empordanet Escena va fer parada a Sant Sadurní de l’Heura i va omplir la Concòrdia. Va ser amb ‘Kumulunimbu’ de la Cia. Ortiga: va exhaurir totes les entrades de la primera sessió, a les 17 h, i se’n va haver de programar una segona, a les 18.15 h. La proposta era un espectacle de titelles i clown dirigit a tots els públics i totalment autònom. A través d'aquesta publicació se'n poden veure algunes imatges cedides per Empordanet Escena. 

‘Kumulunimbu’ és el relat d'un camí a qualsevol lloc del món, una història d'amistat entre una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. L’espectacle que captiva a la mainada i commou als més grans, combinant titelles i clown, ple de detalls, humor, crítica i sorpreses, on la poesia fa navegar per un mar d'emocions.

A més de Sant Sadurní, la programació de la proposta teatre familiar per a tots els públics, ofereix espectacles per a totes les edats de diferents estils i formats a diverses localitats del Baix Empordà: Ullà, Gualta, Serra de Daró, Pals, Forallac, Corçà, Albons, Bellcaire, la Tallada, Verges, Colomers, Rupià i Foixà. Empordanet Escena vol contribuir a generar moviment cultural als pobles petits, sumant els esforços dels diferents municipis en una programació conjunta que permet situar-nos dins el panorama teatral amb una programació altament engrescadora i d’un rigor indiscutible. La proposta contribueix a la creació de nous públics, afavoreix la circulació d’espectadors entre els diferents pobles, i alhora contribueix a la consolidació de la indústria cultural: petits escenaris, grans espectacles.