L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní obre un nou canal de comunicació digital a través de Telegram

13/08/2020

L'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura ha obert un canal propi a la plataforma de missatgeria instantània Telegram. La xarxa vol esdevenir una via de comunicació directa addicional entre l’administració local i la ciutadania, que el consistori ha posat en marxa recentment. La informació que s’hi difon s’adreça principalment als veïns i veïnes del municipi i pretén ser un espai informatiu.

Així, les persones usuàries que segueixin aquest canal municipal rebran periòdicament als seus telèfons mòbils continguts d’interès local, informació de servei públic, com ara les notes de premsa que es poden trobar a la web municipal o avisos d’última hora que la població hagi de conèixer a més del contingut que es pugui anar penjant via xarxes socials.

El canal 'CMSS' ja es pot trobar mitjançant una cerca a l’eina gratuïta Telegram, o també en aquest enllaç directe. El canal Telegram de l'Ajuntament se suma a d'altres iniciatives de millora de la comunicació municipal online i offline que s'han impulsat els darrers anys. Entre aquestes eines cal destacar el nou web municipal, la resta xarxes socials del consistori (instagramfacebook i twitter) o la revista d’informació municipal La Palanca. A més a més, properament també s’activarà una pàgina web d’informació exclusivament turística del municipi.