L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura obre un nou canal de comunicació digital a través de whatsaap

27/10/2023

El consistori hi ofereix la mateixa informació que es publica al web i a les diverses xarxes socials municipals amb la finalitat d’incrementar el major nombre possible de persones informades, amb celeritat i gratuïtat

Després d’un període de proves amb llistes de difusió que feien més feixuga la subscripció, l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha activat un nou canal comunicatiu per a la ciutadania a través del servei de missatgeria de whatsaap. El consistori hi ofereix la mateixa informació que es publica al web i a les diverses xarxes socials municipals amb la finalitat d’incrementar el major nombre possible de persones informades, amb celeritat i gratuïtat. 

Les persones interessades a subscriure’s al canal municipal de whatsaap poden trobar el canal a través d’aquest enllaç. Per tal de rebre notificacions del canal convé activar-les un cop subscrit (a través de la icona de la campana).

El nou canal de whatsaap se suma a la dinamització de la resta de les xarxes socials consistorials: instagram, facebook, twitter, telegram i youtube. També cal fer esmen del web municipal i el butlletí informatiu municipal mensual La Palanca.