L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura impulsa el Consell d’Infants Municipal

06/02/2024

L’objectiu principal del nou òrgan és donar l’oportunitat d’opinar, debatre i prendre decisions als infants i contribuir a la millora de la població amb propostes que passin pels plens municipals

L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha posat fil a l’agulla per a la creació del Consell d’Infants Municipal. El nou òrgan de participació ciutadana i política vol servir per tal que la mainada del 6è curs d’educació primària del municipi pugui col·laborar activament en la seva construcció, desenvolupament i millora. 

La proposta educativa i participativa, doncs, servirà per donar veu a tots els infants, amb representació de l’alumnat de més edat de primària, que esdevindran regidors i regidores del CIM durant uns mesos. El projecte ha estat pactat entre els centre educatius de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura i s’impulsa per primera vegada al municipi aquest curs 2023-2024. L’objectiu principal del nou òrgan és donar l’oportunitat d’opinar, debatre i prendre decisions als infants i contribuir a la millora de la seva població amb propostes que després puguin passar per les sessions plenàries municipals.