Joan Rovira tanca amb bon balanç el cicle de concerts A Peu de Gavarres 2023

21/06/2023

Rovira que va omplir la plaça de la República de Sant Sadurní de l'Heura amb una bona afluència de públic

Aquest dissabte passat, 17 de juny, va cloure a Sant Sadurní de l’Heura la tercera edició del cicle de concerts A Peu de Gavarres. Va ser amb una actuació de Joan Rovira que va omplir la plaça de la República amb una bona afluència de públic, oferint un repertori íntim que va combinar les noves cançons amb els temes més coneguts de l'artista. A través d'aquesta publicació se'n poden veure fotografies cedides per l'Anna Pascual.

I aquesta ha estat la tònica d’una tercera edició del cicle que gaudeix de molt bon balanç: actuacions en solitari i en acústic que han gaudit de molt bona rebuda a cadascun dels nuclis del municipi. Durant tres dissabtes consecutius (3, 10 i 17 de juny) diferents espais de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, han anat acollint actuacions musicals. Neus Mar, Arnau Tordera i Joan Rovira han estat els noms que han configurat el cartell de la tercera edició de la proposta musical.  Un any més ha apostat per formats propers de música d’autor que se celebraran a espais amb essència única mentre es ponia el sol: i és que el nom A peu de Gavarres no és gens casual.

El cicle, organitzat pel consistori amb la producció de DMusical i la col·laboració de la Diputació de Girona, ha refermat l’objectiu de barrejar propostes musicals acústiques i de proximitat amb emplaçaments a peu de les Gavarres esdevenint un maridatge entre el medi natural i la música. Un any més ha gaudit de servei de bar i, en aquest sentit, el consistori vol fer un agraïment a les AMPA del municipi que ho han fet possible.