‘Hola! Visit Empordanet’: la nova campanya turística de Cruïlles Monells i Sant Sadurní, amb quatre municipis més del Baix Empordà

03/07/2020

Cinc municipis del Baix Empordà s’uneixen novament per fer conèixer un «més autèntic i desconegut on convergeixen tradició, passió i paisatge: un territori que obra la porta al visitant a experiències úniques». La campanya de Visit Empordanet, disposa de més de 50 establiments adherits, entre allotjaments, restaurants, empreses i entitats que ofereixen múltiples activitats de descoberta del territori: tallers de ceràmica, visites a obradors, tasts de productes km 0, activitats i excursions de la mà de la gent de l’Empordà.

La campanya compta amb la col·laboració del teixit empresarial de la zona i vol ser un reflex del compromís amb un model de turisme responsable, que generi respecte entre els turistes i la població local i que contribueixi a la conservació i difusió del patrimoni natural i cultural. Per això, proposa activitats que permeten als visitants descobrir el paisatge, els pobles, la gastronomia i els oficis artesans del territori on viatgen compartint moments privilegiats amb la seva població local. A banda del web Visit Empordanet i de les xarxes socials, un dels elements comunicatius de la campanya és un vídeo on es convida al visitant a conèixer casa nostra. Més de 50 empreses adherides demostren, un any més, la predisposició d’un territori a crear sinergies per mostrar tot el seu potencial i a fer que el visitant se senti com a casa i visqui una experiència local única.

A través d'aquest enllaç es pot visualitzar la guia. La campanya ha estat possible gràcies a la unió d'esforços de cinc ajuntaments (La Bisbal d’Empordà, Corça, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura i Ullastret) per aconseguir l’objectiu comú de dinamitzar l’economia de l’entorn, entès com un únic àmbit territorial. Un projecte on cal destacar també la voluntat de les empreses i entitats del territori per oferir activitats adreçades al turista durant tot l’any per contribuir a la desestacionalització del turisme a l’estiu. Aquesta acció s’emmarca dins la línia de treball encarada al turisme en el marc del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local que comprèn els municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret.