Fulletó d’informació turística de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

10/08/2021

Aquest estiu s’ha dissenyat i imprès un fulletó d’informació turística de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura: a partir d\'avui ja es pot consultar en línia a través d’aquest enllaç. El document s’ha repartit a diversos punts del municipi i s\'ha fet amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Visit Empordanet. L’actuació forma part del pla de l’Ajuntament per millorar l’accessibilitat del turisme cultural al patrimoni de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. 

A aquesta iniciativa cal sumar-hi que l’’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha instal·lat nova senyalització turística i cultural del municipi. Es tracta d’uns plafons amb informació de  punts d’interès turístic, elements patrimonials i itineraris. 

Alhora, també cal tenir present el web tuurístic del municipi: Visit CMSS. El portal, presentat el maig passat, té l’objectiu de promocionar els recursos turístics del municipi i donar resposta a les necessitats de visitants i turistes. La pàgina web, en català, també es pot traduir automàticament en tres idiomes: castellà, anglès i francès. Vol ser un espai on el visitant i turistes pugui trobar tot allò que necessita.