Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics

12/09/2022

Concerts, cercavila popular, espectacle infantil, sardanes, vermut, ball i molt més: el cap de setmana vinent, els dies 17 i 18 de setembre, Sant Sadurní de l’Heura celebra la Festa Major amb la normalitat

El proper cap de setmana del 17 i 18 de setembre Sant Sadurní de l’Heura celebra la Festa Major amb la normalitat d’abans de la pandèmia. Organitzada per la Societat Recreativa la Concòrdia amb la col·laboració del consistori, durant ambdós dies de celebració, acollirà propostes ben diverses i per a tots els públics: concerts, animació infantil, vermut, sardanes, ball, una caminada i molt més.

Les activitats arrencaran el dissabte ben d’hora (a les 8 h del mati) a sota el plataner de la plaça de la República. Serà des d’on sortirà una caminada per descobrir els molins d’aigua, pous de glaç i forns de calç.

Les activitats continuaran la mateixa tarda de dissabte a la plaça de la República, on sempre hi haurà servei de bar i entrepans. A les 17 h arrencarà la Cercavila Popular, que anirà seguit d’un espectacle infantil, a les 18.15 h, a càrrec de La Tina i Les Barretines. Seguidament, a les 20 h, serà el torn dels empordanesos Medusa Box, que, després d’haver d’interrompre el seu concert per la pluja l’any passat, finalment presentaran ‘I Love Astronomy’: un disc conceptual que cuida tots els detalls amb un univers creatiu propi. La vetllada culminarà amb el concert de La Masovera Barbuda a partir de les 22 h.

L’endemà, diumenge, a partir de les 10.30 h es farà Ofici Solemne amb La Bisbal Jove, que vindrà seguit d’un vermut i sardanes. La cloenda de la Festa Major de Sant Sadurní de l’Heura 2022 anirà a càrrec de La Montecarlo, que farà ball i concert a partir de les 18 h.