Festa de Santa Eulàlia a Cruïlles amb un ampli ventall d’activitats

03/12/2021

Si bé l’any passat no es va poder celebrar arran de les restriccions derivades de la pandèmia de COVID-19, el proper diumenge 12 de desembre Cruïlles torna a celebrar la Festa de Santa Eulàlia. Organitzada per l’Associació de Senglars de Cruïlles i l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, serà durant tot el matí a davant de l\'Escola les Gavarres: de 10 a 14 h, diversos productors de les Gavarres faran fira mercat.

Serà a les 10.30 h es farà missa solemne a l’Església de Santa Eulàlia. I, a la mateixa hora, a la plaça de la Creu es farà un taller d’introducció a la poda d’oliveres, a càrrec d’Arboreco. A les 11.30 h arrencarà el ball de gegants amb els Geganters de la Bisbal. I serà a les 12 h quan començarà el vermut musical amb el grup Anda Band, format per Elena Montaner al piano, Noël Meya a la percussió i Jaume Ibars a la guitarra. A més, mentre duri la fira mercat, SITRA Educació Ambiental oferirà un matinal de jocs de taula per a tots els públics, amb La Família Intrèpida.

Hi haurà la possibilitat de dinar al Bar Ester i, per reservar, cal trucar al. Telèfon 972 643 908 o al 696 057 122. La Festa de Santa Eulàlia compta amb la col·laboració del Bar-Botiga Ester, Arboreco, SITRA Educació Ambiental, Geganter de la Bisbal, el Consorci de les Gavarres i la Diputació de Girona.