Ferran Palau fa dissabte el tret de sortida del cicle de concerts A Peu de Gavarrres 2022

21/05/2022

Arriba la segona edició del cicle de concerts A peu de Gavarres. Durant tres dissabtes consecutius i un diumenge de cloenda, del 28 de maig al 12 de juny, diferents espais de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, aniran acollint actuacions musicals. I, com a novetat destacada, enguany s’hi suma una nova ubicació per a un espectacle familiar de cloenda a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Esperança. Un any més oferirà propostes properes de música d’autor que se celebraran a espais amb essència única mentre es pon el sol: i és que el nom A peu de Gavarres no és gens casual. Aquest dissabte Ferran Palau farà el tret de sortida i el seguiran Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry: són els noms que configuren el cartell de la segona edició del cicle musical A peu de Gavarres.

El tret de sortida de Ferran Palau d’aquest dissabte serà a les 20.30 h, a la plaça de la Torre de Cruïlles. El dissabte 4 de juny, a les 20.30 h, seguirà Cesk Freixas a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura. Gessamí Boada continuarà el cicle el dissabte 11 de juny a la plaça de la República del Castell de Monells. I clourà el cicle A Peu de Gavarres 2022 Landry amb un espectacle familiar per a tots els públics en el qual es proposa portar-se el dinar i fer un pícnic col·lectiu: serà el diumenge 12 de juny, a les 12 h a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Esperança.

A diferència del que va succeir l’any passat a causa de la pandèmia, enguany hi haurà servei de bar i tots els beneficis es destinaran a l’esmentat projecte pedagògic ‘Música a les Escoles’. Alhora l’entrada a tots els concerts serà gratuïta. La proposta es fa amb la col·laboració de les AMPA de les escoles i llar d’infants del municipi. En cas de pluja les actuacions es faran a la Sala de Cruïlles.