Ferran Palau, Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry actuaran al cicle de concerts A Peu de Gavarres 2022

29/04/2022

Arriba la segona edició del cicle de concerts A peu de Gavarres. Durant tres dissabtes consecutius i un diumenge de cloenda, del 28 de maig al 12 de juny, diferents espais de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, aniran acollint actuacions musicals. I, com a novetat destacada, enguany s’hi suma una nova ubicació per a un espectacle familiar de cloenda a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Esperança. Un any més oferirà propostes properes de música d’autor que se celebraran a espais amb essència única mentre es pon el sol: i és que el nom A peu de Gavarres no és gens casual. Ferran Palau, Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry són els noms que configuren el cartell de la segona edició del cicle musical A peu de Gavarres.

Aquest matí s’ha presentat a la plaça de la Torre de Cruïlles. La roda de premsa ha comptat amb la presència d’en Roger Vidal, productor del cicle, i Dani Encinas, alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. Alhora, també hi ha assistit Cesk Freixas, artista que actuarà a l’edició d’enguany al lloc on s’ha presentat.

«El cicle referma l’objectiu de barrejar propostes musicals acústiques i de proximitat amb emplaçaments a peu de les Gavarres amb la novetat d’obrir-se a un concert familiar per a tots els públics», ha explicat Roger Vidal. «A peu de Gavarres enguany consolida de la seva proposta d’esdevenir un maridatge entre el medi natural i la música», ha afegit Vidal ressaltant la voluntat «d’obrir les portes de les Gavarres a tothom des d’una concepció local».

Al seu torn l’alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Dani Encinas, ha volgut donar les gràcies a les associacions del municipi: «És gràcies a les entitats locals que el consistori continua apostant el projecte». L’alcalde, que també ha fet esment de la projecció de creixement de la proposta, també remarcat que, tal com es va fer l’any passat, la recaptació de les entrades tornarà destinada a un projecte pedagògic que es desenvoluparà a les escoles del municipi. «La proposta educativa musical tornarà a dur-se a terme amb la col·laboració dels centres educatius del municipi i que, tal com ja ha succeït enguany -que s’ha dut a terme amb la col·laboració de Cesk Freixas- serà novament ben profitosa per a la comunitat estudiantil de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura», ha conclòs Encinas.

Encetarà la proposta Ferran Palau, el dissabte 28 de maig, a les 20.30 h, a la plaça de la Torre de Cruïlles. El dissabte 4 de juny, a les 20.30 h, seguirà Cesk Freixas a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura. Gessamí Boada continuarà el cicle el dissabte 11 de juny a la plaça de la República del Castell de Monells. I clourà el cicle A Peu de Gavarres 2022 Landry amb un espectacle familiar per a tots els públics en el qual es proposa portar-se el dinar i fer un pícnic col·lectiu: serà el diumenge 12 de juny, a les 12 h a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Esperança.

A diferència del que va succeir l’any passat a causa de la pandèmia, enguany hi haurà servei de bar i tots els beneficis es destinaran a l’esmentat projecte pedagògic ‘Música a les Escoles’. Alhora l’entrada a tots els concerts serà gratuïta. La proposta es fa amb la col·laboració de les AMPA de les escoles i llar d’infants del municipi. En cas de pluja les actuacions es faran a la Sala de Cruïlles.