Exhaurides les entrades de Reggae per Xics a la Festa Major de Monells d'aquest cap de setmana

20/08/2021

Tot a punt per la seva Festa Major de Monells d'aquest cap de setmana, enguany en un format excepcional adaptat a la situació sanitària actual derivada de la pandèmia de COVID-19. Serà els propers dies 28 i 29 d’agost i es traslladarà als Jardins de Camps i Armet on oferirà servei de bar i entrepans.

La programació arrencarà el dissabte a les 19.15 amb l’anomentat ‘Xupinassu’, que marxarà el tret de sortida de la celebració. Seguidament, a les 20.30 h actuarà el grup The Penguins, en el format Reggae per Xics i, a les 21.30 h, el grup de versions The Funk Power Station. Si bé pel concert de Reggae per Xics ja s'han exhaurit totes les entrades, cal tenir present que per The Funk Power Station n'hi haurà de disponibles. 

L’endemà, diumenge, al matí se celebrarà l’ofici solemne de Festa Major i a les 12.30 h hi haurà vermut musical. En aquest cas l’entrada serà lliure i amb aforament limitat.

Cal tenir present qui vagi a la celebració amb vehicle haurà d'entrar per la carretera que va de Corçà a Monells, no pas per Can Geronès. Alhora, es podrà estacionar directament a l'aparcament de l'IRTA. La Festa Major d'enguany compta amb la col·laboració logística de Protecció Civil de la Bisbal d'Empordà. 

Informació addicional