Eleccions municipals: el proper diumenge 28 de maig

22/05/2023

Hi haurà 3 col·legis electorals repartits a cadascun dels nuclis: a la sala municipal de Cruïlles, a l’oficina municipal d’atenció ciutadana de Sant Sadurní de l’Heura i a Can Geronès de Monells

Les eleccions municipals de 2023, que serviran per escollir el nou consistori, es faran el proper 28 de maig. Dels resultats no només en sortiran els noms de regidors i regidores que constituiran els ajuntaments, sinó també els consells comarcals i les quatre diputacions catalanes. A diferència d'altres comicis, les eleccions municipals estan fixades per llei: sempre són cada quatre anys i exactament "el quart diumenge del mes de maig", tal com fixa l'article 42 de la Loreg, la llei que regula com han de ser les eleccions.

A Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, com és habitual, hi haurà 3 col·legis electorals repartits a cadascun dels nuclis: a la sala municipal de Cruïlles, a l’oficina municipal d’atenció ciutadana de Sant Sadurní de l’Heura i a Can Geronès de Monells. El Ple de constitució dels nous ajuntaments i elecció d'alcaldes o alcaldesses serà el dissabte 17 de juny.