El XXVII Aplec de Sant Cebrià dels Alls arriba carregat de propostes

14/09/2022

Un any més, la proposta organitzada pel Consorci de les Gavarres convida a gaudir de l'entorn, de la seva natura i de la seva cultura amb un ampli ventall d'activitats

Aquest diumenge 18 de setembre arriba el XXVII Aplec de Sant Cebrià dels Alls, organitzat pel Consorci de les Gavarres. Un any més, la proposta convida a gaudir de les Gavarres, de la seva natura i de la seva cultura amb un ampli ventall d'activitats que arrencaran a les 9 h amb la pujada a peu a Sant Cebrià des del km 6,5 de la Ganga (Gi-660), al trencant del Forn del Vidre. Per anar-hi en cotxe es recomana no fer-ho per l'accés pel coll de la Ganga, ja que el camí no es troba en bon estat. L'accés amb vehicle caldrà fer-lo des de Romanyà de la Selva per la carretera asfaltada que puja al Puig d'Arques. Després de la Creu d'en Sabater, s’han habilitat diferents espais de pàrquing i l'accés a San Cebrià dels Alls es farà a peu.

A les 10 h hi haurà la benvinguda i esmorzar popular (gratuït per a caminants) i, seguidament, s’oferirà un ampli ventall d’activitats: tallers de caixes de niu, taller d’arqueologia per a famílies, sessió de Naad Ioga Vinyassa a l’interior de l’ermita de Sant Cebrià dels Alls i jocs de fusta de les Gavarres. Alguns tallers requereixen d'inscripció prèvia, que es pot fer a través d'aquest enllaç.

A partir de les 13.30 h començarà el dinar: arrossada de verdures (es pot fer compra de tiquets al mateix espai: 14 euros adults /10 euros menors de 8 anys). Per dinar cal fer reserva prèvia a través d’aquest formulari. Havent dinat, a les 15.30 h, tindrà lloc un concert amb Emma Yuzz, acompanyada per Alverd Oliva a la guitarra.

L’organització detalla que no es disposarà de mitjans de pagament electrònics: per quedar-se a dinar, comprar alguna beguda o material del Consorci de les Gavarres, els pagaments hauran de fer-se en efectiu. Es pot consultar la programació, els horaris i tots detalls a través d'aquest enllaç al web del Consorci de les Gavarres.