El Mas Casas i el Cafetí de la Concòrdia, participants a Benvinguts a Pagès La Festa 2021

28/09/2021

Aquest cap de setmana, els dies 2 i 3 d’octubre, se celebra Benvinguts a Pagès La Festa: una oportunitat per viure una gran experiència i per omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors. La proposta enguany compta amb la participació de dos establiments de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura: el Mas Casas de Cruïlles i el Cafetí de la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura.

La iniciativa, organitzada per la Generalitat de Catalunya, és un cap de setmana en què un ampli ventall d’explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar els camps, els ramats, les barques i els obradors. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que es menja i conèixer de prop les persones que fan els aliments que arriben a les llars catalanes.

Les visites gratuïtes a les explotacions s’han de reservar prèviament a través d’aquesta pàgina web. L’oferta del primer cap de setmana d’octubre es complementa amb la participació de restaurants (com és el cas del Cafetí de la Concòrdia), que treballen amb productes de proximitat, allotjaments rurals i activitats complementàries. Es pot consultar més informació a través d'aquest enllaç al web de Benvinguts a Pagès.