El grup de teatre Sensedormir dramatitza contes d’en Pere Saballs al seu nou espectacle ‘(A)Relats’

15/05/2024

L’estrena del nou espectacle serà el diumenge 19 de maig a les 19 h a la Sala de la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura

El grup de teatre Sensedormir, en plena forma, presenta ‘(A)Relats’ el proper diumenge 19 de maig. El nou espectacle, basat en contes d’en Pere Saballs, s’estrenarà a les 19 h a la Sala de la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura i l’entrada té un cost de 6 euros.

A l’obra es dramatitzen un conjunt de contes escrits per en Pere Saballs: un recull de peces breus i tancades on apareix el fantàstic en situacions quotidianes. La majoria d’aquestes històries es desenvolupen en entorns rurals i totes fan ús d’un català genuí, recuperant paraules i expressions afeblides pel desús. Alhora, l’espectacle intercala escenes amb cançons que s’hi ajustaven, algunes amb la lletra canviada per a l’ocasió.

El grup de teatre Sensedormir és el grup de teatre no professional de l’entitat La Concòrdia, creada el 1919, del poble Sant Sadurní de l’Heura. L’agrupació està formada per un prop d’una trentena persones, de totes les edats.

 

 

Informació addicional